14 Haziran 2015 Pazar

"Buget"




 Bundan birkaç ay evvel annemlere gittiğimde mutfakta gördüğüm kutuyu pek önemsememiştim. Annem her zamanki gibi onu ye bunu ye diye ne bulsa önüme koyduğundan, ona yok buna ıh dememe rağmen- ki deme sebebim hamilelik boyunca yediğime içtiğime çok dikkat etmemdendi.  Kimyasal olmasın, koruyucu içermesin, glikoz şurubu asla derken kutuların muhakkak içindekiler kısmını özenle okur hale gelmiştim. Neyseki bu kutunun da gayri ihtiyari bir şekilde içindekiler kısmını okuyayım dedim. Aa! O da ne?  Koruyucu ve glikoz şurubu içermez yazısı. Ne mutlu oldum :) Sonrası tabii güven duygusuyla yemek oldu. Gayet başarılı yapmışlar.

Geçen gün çekirdek ailemizle gezmeye giderken aklıma geldi ve şu an sadece Şok markette bulduğumuz için zeytinyağlı tarçınlısını alıp yolda atıştırmalık yaptık. Eşimde bu sayede öğrenmiş oldu ve çok beğendi. Üstelik fiyatı da çok uygun 2,95 lira 350 gr.lık kutu. Ertesi günü de eşim damla çikolatalısından alarak jest yaptı. :) Bizim için önemli nokta karıncaların yemediği şeyi insanların da yiyemeceğidir. Karınca testini de başarıyla geçmiş bir kurabiyedir "Buget" .

Not:  Şok Market 10-16 Haziran 2015 tarihli broşüründe 1,45 liralık fiyatıyla Buget ürünlerinde indirim günleri var. Kaçırmayın derim.





Afiyetle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder