Evet, geçen gün hingel tarifinde katmeri ekleyeceğimden söz etmiştim,
ayırdığımız son yumağımızı açtıktan sonra, tereyağını üzerine/içine döküp şekildeki gibi sararız,
3-4 eşit parçaya ayırdıktan sonra, oklava yardımıyla biraz açarız,
az miktarda konulan sıvıyağımız kızınca katmerimizi tavaya alalım,
arkalı önlü pişirdikten sonra,
Afiyet olsun der, bunun üzerine çayı demlerim:)
Ellerine sağlık halacımmmm:) Ne güzelde yaparmışş
YanıtlaSilAmanıın!! kimleri görüyorum:) , Nadiye abla hoş geldin sayfamıza , teşekkür ederiz, selamlar:)
YanıtlaSilAleykümselamlar Hoşbulduk canım daha nice güzelliklerde buluşalım (BİRTANEM )
YanıtlaSilinşaAllah:)
Silbir katmer olsada yeseydik :)
YanıtlaSil